Valentijnsdag staat weer voor de deur. Natuurlijk kun je alle 365 dagen van het jaar je geliefde verrassen met een kaart of cadeautje. Soms kan het juist fijn zijn om een kleine aanmoediging te krijgen. Hieronder vind je een klein, (bijzonder) makkelijk receptje, naar het schijnt gaat liefde toch écht door de maag! Behalve dat chocolade en dadels een match made in heaven zijn, zijn dadels ook nog eens super gezond. Ze zijn rijk aan vezels, vitamines en mineralen, waaronder vitamine B6, magnesium en kalium. Niet erg sexy, maar ze schijnen óók nog eens te helpen bij problemen als constipatie, diarree en darmklachten. Hoezee! 

Chocolade dadels: lekkers voor je Valentijn

dadels chocolade

Wat heb je nodig:

  • twee repen chocolade, ik gebruik het liefst pure chocolade, maar melk mag ook 🙂
  • een flinke zak (medjoul) dadels

Laat de chocolade au bien marie smelten. Dip hier de (ontpitte) dadels in, en laat afkoelen op bakpapier. Extra fancy maak je ze door er wat geraspte kokos overheen te strooien. Easy Peasy!

Valentijnskaarten en cadeautjes

Wil je dit jaar uitpakken? Stuur dan een leuk en origineel kaartje naar je geliefde. Of stuur eens een wenskaartje voor Valentijn naar je bestie. Om het je gemakkelijk te maken, verzamelden we wat valentijnskaarten en cadeautjes speciaal voor 14 februari.

valentine kaart
hartjes kaart
heilig hart kaart
frietje speciaal kaart
Jane Austen memory game
kaars return to sender
Star Wars: Yoda One for Me
envelop pin

Stuur jij een kaart voor Valentijnsdag, of geef je een cadeautje op 14 februari? Maak je zelf iets moois? Ik ben benieuwd! Mocht jij nou ook een blog maken, voel je vrij om een linkje hieronder in de comments te droppen.

Tot een volgend keer en liefs,

Marieken